Egy wankel-fertőzött naplója.

2016. november 20. 20:07 - wankel

Görbebögre

A kevés számú de annál megbecsültebb olvasóim megnyugtatásául: lesznek képek a Mazdáról! Csak még nekem sincs igazán. Jövő héten reményeim szerint műhelybe költözik az autó, a trélerezés előtt/közben/után rommá fogom fotózni.

bogre.JPG

Azt hiszem ez most itt az igazi Rulettkerék. Megvettem, amit te nem mersz...*


(* lehet, hogy jogosan.) A blog követése viszont továbbra is kockázatok és mellékhatások nélkül lehetséges, hülyének nézni ér, "énmegmondtamozni" remélem nem kell majd, pénzt küldeni, együttérezni szabad.

A helyzetfelmérés után egy számolgatós poszttal fogok jönni, mi kell az autóba, és előre láthatólag mennyibe, meg mennyire fog ez nekem fájni.

Addig is, míg nincs érdemi tartalom, érjétek be a bögrémmel, amin a feleségem paint-masterságának hála egy új 3-asban ülök. Jó, RX-8-nak nem RX-8, de Mazdának Mazda. Akkor még egy alacsonyabb fokán álltam az elmebajnak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wankel.blog.hu/api/trackback/id/tr3111977516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy wankel-fertőzött naplója.
süti beállítások módosítása