Egy wankel-fertőzött naplója.

2016. november 25. 22:46 - wankel

Tréleren a Mazda

2016.11.23: végre fizikai közelségbe kerültem az autóval, amit amúgy már kb. egy hete megvettem.

rájöttem hogy lehet ide galériát csinálni! tessék rábökni!

Nem volt egyszerű kirángatni az autót, mert előbb egy Peugeot 605-öst kellet ki tili-tolizni (de nehéz egy dög, fene a pofáját), utána jött a Mazda, ami csak úgy szopatásként legalább még sárban is állt, jól belegyógyulva. De a kocsi őrzőjével, meg a két tréleres sráccal azért megoldottuk. Szegény Bandi is azért van trélert, hogy aztán kézzel tologathasson autót ( :

Reklám helye: automentes-szeged.hu/

Elég sötét volt már, de végre érdemben meg tudtam nézni a kocsi alját is. Eddig bíztam benne, hogy ha a legrozsdásodósabb sárvédőkön nincs rozsda, akkor az alján sincs. S lám bejött! Najó, a hátsó futóművön van némi felületi rozsda, meg a küszöbökön a visszaperemezést is meg kell simogatni csiszolópapírral, de az alvázvédelem úgyis tervben volt, átrohadva meg nincs semmi, ez a lényeg.

Kiköltözött a kocsi a városon kívülre egy műhelybe, ahonnan remélem hamarosan kapok híreket, hogy mi van, mit rendeljek hozzá. Az autóban rábukkantam az osztrák hirdetésre is, aszerint van hozzá új benzinpumpa, gyújtótrafók, meg gyertyák, valamelyik dobozban ott kell lapulniuk.

Szóval mostmár jó helyen van. Odébb még a vége, de egy lépéssel közelebb!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wankel.blog.hu/api/trackback/id/tr5511998776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ckerti 2016.12.11. 18:00:40

Éppen ilyenről beszéltem :-)

wankel · http://wankel.blog.hu 2016.12.28. 22:16:22

@Ckerti: (( : Nekem bejött volna a fekete-piros bőr, úgy első blikkre báris, sokat nézve viszont a fekete nyerőbb. Nem beszélve arról, hogy a piros irgalmatlanul kopik sajnos.
Egy wankel-fertőzött naplója.
süti beállítások módosítása